• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Breakthrough

AR .308 Cal Nylon Chamber Brush

55 kr
{{ price }}
15 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: BRE-BT-308NCB-AR
EAN-kod: 852712005923

Det här verktyget har en hållbar mässingskärna och styva nylonborsthår för att angripa tunga kolrester i ditt skjutvapen.

 • Beskrivning

  Det här verktyget har en hållbar mässingskärna och styva nylonborsthår för att angripa tunga kolrester i ditt skjutvapen. Vår borste passar .308 Cal / 7.62mm MSR-kamrar och är ett nödvändigt tillbehör att lägga till i ditt skjutvapenkit.

 • Om varumärket

  Breakthrough® Clean Technologies representerar en ny era av vapenunderhåll, där rengöring av ditt skjutvapen är snabbare och säkrare än någonsin; detta är valet för dem som vill ha det bästa när det kommer till skötseln av sina skjutvapen och knivar.

   

  Våra lösningsmedel eliminerar mer föroreningar än de flesta ledande vapenrengörare, vilket ger optimal skjutvapenprestanda, säkerhet och användbarhet. Våra smörjmedel ger det ultimata skyddet, tål lätt extrema temperaturer och minimerar frekvensen av nödvändiga applikationer.

   

  Breakthrough® Cleans produkter är också giftfria, ofarliga, fläckfria, luktfria och miljövänliga, så de är säkra för dig, ditt skjutvapen och miljön.