• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Magpul

BEV™ Block – AR15/M4

750 kr
{{ price }}
11 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MPL-MAG536
EAN-kod: 873750000145

BEV Block (Barrel Extension Vise) är ett allt-i-ett, kompakt skruvblockverktyg för AR15 / M4-monteringsoperationer av fatmuttrar, blixtgömmor etc.

 • Beskrivning

  BEV Block (Barrel Extension Vise) är ett allt-i-ett, kompakt skruvblockverktyg för AR15 / M4-monteringsoperationer av fatmuttrar, blixtgömmor etc.

  BEV Block monteras säkert i ett skruvstycke och ger stöd för både billet och smidda övre mottagare. Den kopplar in pipförlängningen med massiva stålklackar och ett stödskaft i full längd för att förhindra böjning. Stålhårdheten är optimerad för hållbarhet, men kommer inte att skada pipförlängningen, och Magpul Polymer används för alla andra ingreppsytor för att skydda aluminiummottagaren. En o-ringstolpe använder bultbäraren för ytterligare stabilitet och den medföljande stiftet håller överdelen i rätt läge.

  BEV kan också vändas och användas som ett magbrunnsblock för att stödja den nedre mottagaren för underhåll eller andra driftsbehov.

  Tillverkad i USA.

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.