• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

CAMELBAK

BFM Mil Spec Coyote

3 295 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: CAM-62593
EAN-kod: 886798625935

Håller dig rörlig och effektiv.

 • Beskrivning

  Håller dig rörlig och effektiv.

  Med över 46 liters lastkapacitet ger BFM dig det utrymme du behöver på de mest krävande uppdrag. Ryggsäcken levereras med 3 L Mil Spec Antidote™ Long Reservoir med Quick Link™ Exit Port.

  Säcken har Full clamshell-öppning (hela ryggsäckens framsida kan fällas undan) för att du enkelt skall komma åt all utrustning, dubbla antennportar samt ficka för glasögon. Det finns flera öppningar för vätskeslangen som kan ledas över axeln eller under armen och vätskekapaciteten är 3 liter.

  Packvolym: 46 L
  Total volym: 49 L
  Vikt: 2.54 kg med tom vätskeblåsa 
  Mått: 53 x 50,8 x 35,6 cm
  Tillverkad i 500D Cordura

 • Om varumärket

  CamelBak är den ledande leverantören av personliga vätskelösningar för utomhusbruk, rekreation och militär användning. Företagets produkter inkluderar vätskeförpackningar, vätske-/lastförpackningar, vattenrening, återanvändbara flaskor och tillbehör.

  Vi utsätter våra produkter för de mest rigorösa testerna i branschen. Vi vill se till att produktfel inträffar i labbet, inte på fältet.

  CamelBak har byggt upp sitt rykte genom att tillverka produkter som överträffar konsumenternas förväntningar på kvalitet och hållbarhet. 2011 introducerade CamelBak Got Your Bak™ livstidsgaranti för alla reservoarer, ryggsäckar, flaskor och tillbehör.