• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Snugpak

Bivvi Bag Black

1 195 kr
{{ price }}
13 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: SNU-024199_BK
EAN-kod: 8211654290002

Skalskydd för din sovsäck.

 • Beskrivning

  Skalskydd för din sovsäck.

  Lätt, vind- och vattentät - en Bivvi Bag skyddar dig från vädrets makter, året runt. Med sin ringa storlek och låga vikt kan du använda den som enmansförläggning i terrängen eller nödbivack. Går givetvis att förstärka med både tak-över-huvudet, liggunderlag och liknande för planerade övernattningar.

  Det bästa med Bivvi Bagen är dock inte att den är vind- eller vattentät, utan materialet i den – Paratex Dry – som andas och släpper ut överskottsvärme för en god natts sömn: varm, torr och bekväm. Ett givet val för en natt under bar himmel.

  OBS: Snugpak Bivvi Bags har en beläggning som, även om den är utformad för att andas som ett material, inte släpper igenom tillräckligt med syre för att du som person skall kunna andas ordentligt. För att undvika kvävning, stäng inte in dig helt i din Bivvi Bag.

 • Om varumärket

  Engelska Snugpak tillverkar sovsäckar, värmejackor, värmebyxor och stowaways som är anpassade efter hårda förhållanden och tuffa uppdrag. Givetvis passar produkterna lika bra på en vandring eller när man går ut med hunden.