• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Magpul

CTR stock Com Black

895 kr
{{ price }}
4 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MPL-MAG311_BLK
EAN-kod: 873750001548

Magpul CTR (Compact/Type Restricted) - Commercial-Spec-modellen är en drop-in ersättningsstock för AR15/M16-karbiner

 • Beskrivning

  Magpul CTR (Compact/Type Restricted) - Commercial-Spec-modellen är en drop-in ersättningsstump för AR15/M16-karbiner med hjälp av mottagarförlängningsrör i kommersiell specifikationsstorlek. Den strömlinjeformade A-ramprofilen är utformad för lätt, snabb action och undviker att fastna och skyddar frigöringsspärren för att förhindra oavsiktlig aktivering.

  CTR har också ett kompletterande friktionslåssystem som minimerar överdriven lagerrörelse för förbättrad vapenstabilitet och ett ambidextrous QD-slingfäste som accepterar alla tryckknappsslingsvivel. Commercial-Spec-modellen innehåller en förlängd 0,55 "tjock gummistumpad för att ge positivt axelköp och rymmer den längre, snedställda ryggen som är vanlig för de flesta kommersiella spec-rör.

  Tillverkad i USA.

   

  TEKNISKA SPECIFIKATIONER

  Plattform - AR10, AR15, M4, M16, M110, SR25

   

   

  Andra specifikationer
  *OBS: Det finns två grundläggande storlekar av M4 Carbine-mottagarförlängningar (buffertrör): mil-spec och commercial-spec. Om du har en mil-spec förlängning på ditt gevär, se till att beställa Mil-Spec CTR.

  Specifikationer baserade på förlängning av kommersiell karbinmottagare med förlängd längd (snedställd) och kan variera beroende på rörtillverkare.

  Friktionslåsets prestanda kan variera beroende på värdmottagartilläggets dimensionstoleranser.

   

   

   

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.