• Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA

Surefire

EDC Tactical Dual 350/25 Lumen 123A Tan

4 495 kr
{{ price }}
2 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: SUR-EDC1-DFT-TN
EAN-kod: 084871331517

EDC1-DFT är en del av SureFires Everyday Carry-serie och levererar kvalitet, prestanda och pålitlighet i en ficklampa och är den perfekta kompakta belysningslösningen för både vardagligt bruk och taktiska situationer.

  • Beskrivning

    EDC1-DFT är en del av SureFires Everyday Carry-serie och levererar kvalitet, prestanda och pålitlighet i en ficklampa och är den perfekta kompakta belysningslösningen för både vardagligt bruk och taktiska situationer. Det är en handhållen ficklampa med en dual lumen-funktion som gör att du enkelt kan justera ljusstyrkan och växla mellan de olika lumeninställningarna för att passa dina behov. EDC1-DFT ger en imponerande ljusstyrka som är särskilt utformad för långdistansbelysning i en anmärkningsvärt kompakt formfaktor. Med en bländande, maximal strålningsintensitet på 95 000 candela med det medföljande SF18350 uppladdningsbara litiumjonbatteriet eller 55 000 candela från ett 123A primärbatteri, levererar EDC1-DFT den mest långtgående stråle av alla SureFire EDC. Dessutom behåller den sin enorma mångsidighet genom att ge rikligt med spilljus för att hjälpa användaren situationsmedvetenhet. Tillverkad av lättviktsaluminium, Mil-Spec hårdanodiserad och O-ringstätad för att hålla elementen ute. Kroppen och bakstycket är också räfflade för ett säkert grepp. Perfekt för att bära i fickan eller fästa på utrustning med hjälp av klämma eller karbinhake.

  • Om varumärket

    Surefire tillverkar ficklampor, batterier, rails för infästning på vapen och vapenlampor för allt från pistoler till kaliber .50-kulsprutor. I vårt sortiment finns även tröjor, kepsar och hörselskydd.