• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Blue Force Gear

Helium Whisper Multi-Radio Pouch Multicam

1 045 kr
{{ price }}
2 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: BFG-HW-M-MBITR_MC
EAN-kod: 814520016874

Multi-Radio Pouch har en Thales MBITR Radio, Harris Falcon III (PRC 152) eller andra radioapparater av samma storlek med hastighet och bekvämlighet i åtanke.

 • Beskrivning

  Multi-Radio Pouch har en Thales MBITR Radio, Harris Falcon III (PRC 152) eller andra radioapparater av samma storlek med hastighet och bekvämlighet i åtanke. Den nedre klaffen på radiopåsen gör det möjligt för användaren att byta ut batteriet på de flesta enheter utan att ta bort radion från påsen. De elastiska sidorna av militär kvalitet möjliggör perfekt kvarhållande av radion men kan också hålla kemiljus, markörer eller andra små föremål.

  Det patenterade Helium Whisper-fästsystemet® är kompatibelt med alla MOLLE-plattformar och byggt med ett stridstestat, högpresterande laminat som minskar vikten upp till 60% samtidigt som det motsvarar eller överstiger hållbarheten hos 1000d CORDURA®.

  Som med alla Blue Force Gear är den tillverkad med excellens i USA och har en begränsad livstidsgaranti.

  Radio och andra artiklar ingår inte***

 • Om varumärket

  Blue Force Gear är, kort och gott, "alltid bättre". Kan de inte utveckla/förbättra en produkt, ja - då ser den heller aldrig dagens ljus. Lättare, smidigare och mer mångsidigt är ledord för deras produkter som används i främsta ledet.

  Blue Force Gear tillverkar taktiska produkter av högsta kvalitet som t ex magasins-, sjukvårds-, tillbehörs- och dumpfickor, vapenremmar och TQ-hållare.