• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Blue Force Gear

HW Ten Speed Triple M4 Magazine Pouch Stackable Black

1 075 kr
{{ price }}
6 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: BFG-HW-TSP-M4-3-SB_BK

Bygg på djupet.

 • Beskrivning

  Bygg på djupet.

  Stackable Ten-Speed M4 Mag Pouch bygger på de tidigare Ten-Speed fickorna, men är försedda med en rad MOLLE på framsidan för att kunna bygga på djupet med ytterligare fickor. Alla Ten-Speed fickor innebär elastik med högsta prestanda och i kombination med ULTRAcomp® high performance laminat utgör de en perfekt avvägning mellan tempo och trygghet. Resultatet är en magasin- eller flerbruksficka som väger strax över noll och utan innehåll, håller sig platt.

  Inga krångliga dragsnören, stroppar eller remmar som håller fast magasin/utrustning - bara en snäv, elastisk ficka. Med MOLLE – som förutom att medge möjlighet att bygga på med andra fickor – även ger högre slitstyrka till elastiken.

  Vi sa flerbruksficka och BFG menar det. Fickan tar två STANAG magasin el motsv, liksom granater, radio, handskar, GPS, sjukvårdsmtrl, smala burkar och dylikt. Så länge det passar är det bara att köra.

 • Om varumärket

  Blue Force Gear är, kort och gott, "alltid bättre". Kan de inte utveckla/förbättra en produkt, ja - då ser den heller aldrig dagens ljus. Lättare, smidigare och mer mångsidigt är ledord för deras produkter som används i främsta ledet.

  Blue Force Gear tillverkar taktiska produkter av högsta kvalitet som t ex magasins-, sjukvårds-, tillbehörs- och dumpfickor, vapenremmar och TQ-hållare.