• Fri frakt över 500 kr
 • Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

ESS

Influx Pivot Ops Core (Black)

1 895 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: ESS-EE7018-18

ESS Influx Pivot™ är en enkel och justerbar lösning för att fästa ESS Influx™ Series militära skyddsglasögon på Ops Core® eller andra ballistiska hjälmar utrustade med Ops Core® ARC™ skensystem.

 • Beskrivning

  ESS Influx Pivot™ är en enkel och justerbar lösning för att fästa ESS Influx™ Series militära skyddsglasögon på Ops Core® eller andra ballistiska hjälmar utrustade med Ops Core® ARC™ skensystem. När sekunderna räknas kommer användarna att dra nytta av de framsteg som erbjuds av Influx Pivot™ goggle mount: enkel på- och avtagning, flera säkra förvaringsalternativ och snabb remjustering. Influx Pivot™ ersätter Influx elastiska standardrem med två vridbara, justerbara sidoremmar. Influx Pivot-systemet är konstruerat för att snabbt kunna monteras i fält med hjälm och handskar på. Efter montering på hjälmstolparna kan den säkrade ESS Influx Pivot™-glasögonen flyttas eller tas bort efter behov. ESS Influx™ skyddsglasögon ger användaren möjlighet att bibehålla full situationsmedvetenhet i dynamiska miljöer. Som en del av glasögonens patenterade Adjustable Ventilation System™ (AVS™), kan Influx RotoClip™ tyst vrida linsens position inuti glasögonramen: välj antingen ett dammfritt, helt tätt läge eller ett dimfritt, öppet ventilationsläge.

 • Om varumärket

  Sedan 1988 har ESS tillverkat de tuffaste glasögonen i världen eftersom det är vår plikt – en plikt inspirerad av dem vi tjänar: militär, polis, brandmän och andra vardagshjältar.

  De som förlitar sig på ESS kan inte nöja sig med mindre, så det kan vi inte heller. ESS innovation är född från intensivt lyssnande på elitkrigare. Slutresultatet är stridsbeprövad ögonproffs med en meritlista av topprestanda i de mest fientliga miljöerna.

  Hela serien av ESS-ögonproffs av ballistisk kvalitet är konstruerad för att möta eller överträffa de strängaste specifikationerna för US Military och ANSI Z87.1-2010. ESS är ett helägt dotterbolag till Oakley, Inc.

  ESS (Eye Safety Systems, Inc.) är den enda auktoriserade glasögonleverantören till United States Marine Corps. De är också en ledande leverantör till alla andra grenar av U.S. DoD och säljs i över 100 länder.