• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Magpul

Magpul DAKA Volume Pouch Black, One Size

450 kr
{{ price }}
11 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: MPL-MAG1101_001-ONESIZ
EAN-kod: 840815126638

DAKA Volume Pouch har utformats speciellt för att maximera användbart lagringsutrymme samtidigt som ett kompakt fotavtryck bibehålls.

  • Beskrivning

    DAKA Volume Pouch har utformats speciellt för att maximera användbart lagringsutrymme samtidigt som ett kompakt fotavtryck bibehålls. Dess intuitiva design gör att volympåsen kan stå vertikalt på egen hand och expandera upp till tre liter i storlek när den används. Den breda munnen och den vattentåliga öppningen med dragkedja gör det möjligt för användaren att sätta in och ta bort föremål med ena handen utan att behöva hålla den öppen med den andra. Det stora genomskinliga fönstret gör det ännu enklare att organisera och lokalisera redskap, och en enda stor karbinhakefästpunkt fungerar också som surrningspunkt och bärhandtag så att din lagrade utrustning alltid finns till hands när det behövs.

  • Om varumärket

    Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.