• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Blue Force Gear

Micro Trauma Kit NOW Belt Mount Empty Svart

1 445 kr
{{ price }}
9 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: BFG-BT-TKN-EMPTY-003_BK
EAN-kod: 812114025509

Minsta möjliga beredskap.

 • Beskrivning

  Minsta möjliga beredskap.

  Micro Trauma Kit NOW!™ är den minsta fickan för trauma-EDC för livräddande utrustning. Framtagen för polis, väktare, jägare och civila med mental beredskap och håller kritisk utrustning när till hands. Öppnas genom att dra i sidled med en hand eller bara ett finger.

  Micro Trauma Kit NOW!™ består av två delar: yttre MOLLE eller bältesfäste som medger Ten Speed-tekniken och en urtagbar ficka som håller sjukvårdsutrustningen i god ordning.

  Ytterfickan har ett laserskuret kors för vändbart inlägg (ingår) som antingen är svart eller reflekterande. Tas inlägget ut helt blir fickan som mest diskret. Micro Trauma Kit NOW!™ levereras tom för att kunna anpassas utifrån behov, uppgift och önskemål. Se bild för förslag.

  Kuriosa: Micro Trauma Kit NOW!™ vann 2018 NRA Golden Bullseye Award for "årets tillbehör."

 • Om varumärket

  Blue Force Gear är, kort och gott, "alltid bättre". Kan de inte utveckla/förbättra en produkt, ja - då ser den heller aldrig dagens ljus. Lättare, smidigare och mer mångsidigt är ledord för deras produkter som används i främsta ledet.

  Blue Force Gear tillverkar taktiska produkter av högsta kvalitet som t ex magasins-, sjukvårds-, tillbehörs- och dumpfickor, vapenremmar och TQ-hållare.