• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Magpul

MOE®-K2+ Grip – AR15/M4 Black

335 kr
{{ price }}
4 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MPL-MAG532_BLK
EAN-kod: 873750001302

MOE-K2+ Grip kombinerar förstärkt polymerkroppskonstruktion med bekväm, omslutande gummiöverformning för maximal vapenkontroll i ogynnsamma miljöer.

 • Beskrivning

  MOE-K2+ Grip kombinerar förstärkt polymerkroppskonstruktion med bekväm, omslutande gummiöverformning för maximal vapenkontroll i ogynnsamma miljöer. I likhet med konceptet med den mindre MOE-K är MOE-K2 en nedgång i uppgradering för AR15 / M4 som erbjuder en mer vertikal greppvinkel, men i en greppdesign i full storlek. Den brantare vertikala greppvinkeln är optimerad för användning på PDW-konfigurationer (Personal Defense Weapon) och förbättrar komforten och kontrollen på korta LOP-gevär som för den primära handen närmare skyttens kropp.

   

   

  TEKNISKA SPECIFIKATIONER

  Plattform - AR10, AR15, M4, M16, M110, SR25
  Greppvinkel - 17 grader
  Höjd, mottagare till botten - 4.1 i.
  Tjocklek, max - 1.2 i.
  Vikt, med hårdvara - 3,1 oz.


  Andra specifikationer
  *NOT: Detta grepp kommer att fungera korrekt med 7,62 NATO AR10 / SR25-gevärsstil, men beroende på gevärets märke kan det hända att det inte lämnar ett mellanrum mellan bakstyckets "bäversvans" och mottagaren. Detta gap är rent estetiskt och påverkar inte funktionen.

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.