• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Magpul

PMAG® 5 AC, 7.62x51 – AICS Black

565 kr
{{ price }}
17 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MPL-MAG549_BLK
EAN-kod: 840815100782

PMAG 5 7.

 • Beskrivning

  PMAG 5 7.62 AC är ett pålitligt och hållbart polymermagasin för .308 Winchester-baserade patronfamiljer och är kompatibel med AICS-spec bottenmetall med kort verkan, för att inkludera Bolt Action Magazine Well för Hunter 700 Stock.

  Med GEN M3-teknik®, en punktmatris med färgpenna för visuell identifiering och en utsvängd basplatta för positiv kontroll och enkel hämtning sätter PMAG 5 7.62 AC en ny standard för bultåtgärdsmagasin.

  Levereras som standard som ett 5-runda kapacitetsmagasin för efterlevnad av jaktregler, men följaren kan enkelt modifieras av användaren för att öka kapaciteten till sex omgångar för fält-, tävlings- eller stridsanvändning.

  Tillverkad i USA.

   

   

  TEKNISKA SPECIFIKATIONER

  Kaliber - 7,62x51mm / .308 Winchester
  Plattform - Bolt action 
  Kapacitet - 5
  Vikt - 3,2 oz.
  Höjd, max - 3,4 tum

   


  Kompatibilitet
  Kompatibel med kortverkande AICS (Accuracy International Chassis Systems) mönsterbottenmetall och patroner byggda på ett 0,470 "fodralhuvud som 7,62x51/.308 Winchester, 7mm-08 Remington, 6,5 mm Creedmoor, .260 Remington, .243 Winchester och andra *
  Andra specifikationer
  Accepterar en patronlängd på upp till 2,86 tum

  *OBSERVERA: Inte kompatibel med patroner med mindre basdiameter som .220 Swift, .223 Remington, .300 AAC Blackout, etc. eller större magnum med kort verkan. Dessutom, på grund av det stora utbudet och potentiella kombinationerna av eftermarknadsmottagare, lager, chassi och bottenmetall som accepterar AICS-mönstermags, kan mindre montering krävas.

  Inte kompatibel med Accuracy International AE-gevär eller halvautomatiska plattformar som använder SR25 / M110 mönstermagasin.

  Sig Cross-gevären levereras med en Magpul PMAG 5 7.62 AC som har en egen slädföljare för optimerad enkelrunda-laddning genom utkastningsporten. Standard PMAG 5 7.62 AC (MAG549) och PMAG 5 7.62 AC (MAG579) är kompatibla med Sig Cross, och matningsprestandan kommer att vara densamma från Sig Cross OEM Magpul-magasinet eller standard Magpul PMAG 7.62 AC-magasinen.

  Det ursprungliga PMAG 5 7.62 AC-magasinet, identifierat av dess gröna låsplatta och följare, optimerades för den .308 Winchester-baserade familjen av patroner och är kompatibel med AICS-spec bottenmetall med kort verkan, för att inkludera Bolt Action Magazine Well för Hunter 700 Stock, och fungerade bra med de flesta icke-.308-baserade patroner i nästan alla applikationer. Några tre klackbultsgevärsplattformar, som Ruger American Rifle®, presenterade några enstaka matningsproblem när de användes med den vanliga gröna följaren PMAG 5 7.62 AC -magasinet. Vi har gjort en inline-förändring till en ny design av vår och följare. Det reviderade PMAG 5 7.62 AC-magasinet, lätt identifierat med sin bruna låsplatta och följare, har optimerats för att säkerställa fullständig Magpul-tillförlitlighet med ett brett spektrum av kalibrar i Ruger American Rifle® och andra 3-klackbultkonstruktioner, samtidigt som den beprövade Magpul-tillförlitligheten bibehålls eller förbättras i Remington® 700-fotavtrycksplattformar och andra 2-klackbultar. För Hunter American-aktien rekommenderar vi att du bara använder de nya, bruna följartidningarna, i kalibrar som 6.5 Creedmoor. Alla andra åtgärder, och Ruger i .308, kan använda endera versionen omväxlande.

   

   

   

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.