• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Pulsar

Pulsar Axion 2 XQ35 värmekamera

20 995 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: PUL-77478

Pulsar Axion 2 XQ35 värmekameran är en uppdaterad version av den tidigare, mycket framgångsrika, Pulsar Axion XQ38 där man bl.a. utökat linsdiametern, förbättrat WIFI funktionen, installerat en mer avancerad värmesensor. Den 384x288 europeiskt tillverkade Lynred värmesensorn lyfter bildkvaliteten till en sällan skådad nivå för en sådan typ av kamera.

 • Beskrivning

  Pulsar Axion 2 XQ35 värmekamera 

  Axion 2 XQ35 modellerna är utrustade med de senaste och mest revolutionerade funktioner som Pulsar tagit fram. De har en vassare värmesensor än de tidigare Axion XQ38 modellerna samt High Definition bild med Image Boost Technology som ger en vansinnig nivå av skärpa då inte bara djuren syns men också små detaljer såsom övrig terräng, grenar, löv och även grässtrån. Pulsar Axion 2 XQ35 värmekameran är en fantastiskt kompakt och kraftfull värmekamera som kombinerar en ny 384x288 värmesensor ihop med <40mk NETD. Denna kombinationen, som inte använts tidigare, har gett upphov till en oslagbar termisk kamera som går att använda även i dem mest krävande situationerna

  Pulsar Axion 2 XQ35 värmekameran, använder en avancerad HD AMOLED skärm, istället för LCOS och OLED skärmen som konkurrerande värmekameror använder, vilket ger en finare och skarpare bild samt möjlighet att användas till en temperatur av -25°C. Detta gör värmekameran till en mycket användbar enhet för den skandinaviska väderförhållandena.

  Axion 2 XQ35 värmekameran ger också möjlighet att filma med och överföra data via WIFI. Det möjliggör både en fjärrstyrning av värmekameran via smartenhet samt uppdatering med de allra senaste programvarorna via Pulsar Stream Vision appen. Med andras ord, ju äldre värmekameran blir, desto bättre blir den.

  Skillnaderna mellan Pulsar Axion 2 XQ35 och den utgångna Axion XQ38 värmekamera är följande:

  3 mm större linsdiameter som ger en ännu klarare och störningsfriare värmebild.
  Förbättrad WIFI funktion.
  Mer än dubbelt så lång batteritid.
  Högkänslig europeisktillverkad värmesensor från Lynred.
  Förstoring: 2-8x.

 • Om varumärket

  Pulsar är jägare med en passion för att låta dig se bortom det synliga. För Pulsar gäller hela spektrat av optiska enheter för jägare, skyttar, fiskare, forskare, räddningspersonal, turister, upptäckare och alla civila aktiviteter du kan tänka dig. Alla är de professionella med erfarenhet och gav Pulsar förtroendet att bli världsledande tillverkare av värmekameror och digitala bildförstärkare för civilt bruk.

  Pulsar ett varumärke med stolthet som erbjuder produkter såsom värmekameror, digitala bildförstärkare, Gen 1-2+ analoga bildförstärkare, laseravståndsmätare, kikare/fältkikare, värme- och digitala moduler samt mjukvara av absoluta toppklass.

  "Höjden av varje upplevelse ligger i förmågan att se den."