• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Snugpak

Sasquatch Svart, Large

2 395 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: SNU-05109_BK-L
EAN-kod: 8211655600077

Vind- och vattentät vinterjacka.

 • Beskrivning

  Vind- och vattentät vinterjacka.

  Om din nästa utmaning involverar stark kyla eller om du helt enkelt avskyr att frysa behöver du varmt, pålitligt skydd mot minusgrader och vindar som går ända in i märgen.

  Sasquatch är en av Snugpaks bäst värmeisolerande jackor som håller dig varm ner till -15° C. Fodrad med Softie® Premier för maximal komfort och med ett tåligt yttre; Paratex Light väger minimalt samtidigt som det håller vind och vatten ute.

  Bäst lämpad för statisk verksamhet i kärv vintermiljö, på jaktpasset, i viloläge eller på skjutbanan. Den fasta och fodrade huvan kan vikas ihop och enkelt justeras i storlek för att täcka ansiktet utan att hindra sikten.

  OBS: Dessa jackor är medvetet stora i storlekerna, detta för att passa ovanpå Sleeka Elite eller liknande mellanlager/lätt jacka för att maximera den värmande effekten i extrem kyla.

 • Om varumärket

  Engelska Snugpak tillverkar sovsäckar, värmejackor, värmebyxor och stowaways som är anpassade efter hårda förhållanden och tuffa uppdrag. Givetvis passar produkterna lika bra på en vandring eller när man går ut med hunden.