• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Crye Precision

5.56/7.62/MBITR Pouch Ranger Green

995 kr
{{ price }}
4 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: SPS-067-C60

Magasin- och/eller radioficka.

 • Beskrivning

  Magasin- och/eller radioficka.

  Fickan rymmer en MIBTR-radio eller motsv., ett (1) magasin för 7,62 eller två (2) 5,56-magasin av STANAG/PMAG-typ. Locket försedd med kardborre, men kan fästas i öppet läge för snabbare tillgång.

  Fickans bredd justeras snabbt med elastisk snodd, vilket gör att innehållet sitter bra. Vill du transportsäkra innehållet ytterligare när fickan är i öppet läge finns elastik även för detta – valet är ditt.


  Färre fickor, fler möjligheter. Crye Precisions nya serie av tillbehörsfickor är smartare än någonsin och gör att en (1) ficka kan lösa flera behov. Allt givetvis med lägsta, möjliga vikt.

 • Om varumärket

  Utforska världen av taktisk överlägsenhet med Crye Precision, en banbrytande ledare inom specialiserad militär och taktisk utrustning. Deras varumärke är synonymt med innovation och prestanda, och de erbjuder en omfattande kollektion av stridskläder, bärvästar, hjälmar och taktiska tillbehör av högsta kvalitet.

  Crye Precision är känt för att ständigt driva gränserna för design och teknologi, och deras produkter används av elitsoldater och professionella användare världen över. Vare sig det handlar om överlägsen passform, hållbarhet eller avancerade taktiska funktioner, strävar vi alltid efter att möta och överträffa förväntningarna.

  Upptäck vår kollektion och ta del av den nivå av precision och pålitlighet som definierar Crye Precision. För dem som kräver det bästa i taktisk utrustning är deras varumärke en garanti för överlägsenhet och pålitlighet i varje situation.