• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Breakthrough

Aluminum Universal Bore Guide

325 kr
{{ price }}
9 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: BRE-BT-BG-U
EAN-kod: 854325008957

Rättar in och skyddar loppet.

 • Beskrivning

  Rättar in och skyddar loppet.

  Syftet med Aluminum Universal Bore Guide är att likrikta läskstången med kärnlinjen för att på så vis minimera risken för skav och slitage genom att läskstången oavsiktligt böjs och påverkar loppet och/eller patronläget.

  Passar de flesta cylinderrepetar och adapter för AR15 medföljer, liksom adaptrar för att passa vapen mellan kaliber .17 till .416 för att läskstången smidigt skall passera patronläget. På verktyget finns ett "fönster" genom vilket man kan applicera solvent/olja på läsklapp/borste för att minimera spill (bild 2).

  Den mindre tappen i räfflad mässing placeras i spåret för slutstyckshandtaget och förankrar verktyget mot stocken för att hålla det på plats när du för läskänden genom loppet.

 • Om varumärket

  Breakthrough® Clean Technologies representerar en ny era av vapenunderhåll, där rengöring av ditt skjutvapen är snabbare och säkrare än någonsin; detta är valet för dem som vill ha det bästa när det kommer till skötseln av sina skjutvapen och knivar.

   

  Våra lösningsmedel eliminerar mer föroreningar än de flesta ledande vapenrengörare, vilket ger optimal skjutvapenprestanda, säkerhet och användbarhet. Våra smörjmedel ger det ultimata skyddet, tål lätt extrema temperaturer och minimerar frekvensen av nödvändiga applikationer.

   

  Breakthrough® Cleans produkter är också giftfria, ofarliga, fläckfria, luktfria och miljövänliga, så de är säkra för dig, ditt skjutvapen och miljön.