• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Gerber

E-Z Out Rescue Serrated fällkniv gul

719 kr
{{ price }}
2 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: GER-1015537
EAN-kod: 013658069718

En del av Gerbers signatur är att hela tiden utmana och utvidga portföljen av specialknivar.

 • Beskrivning

  En del av Gerbers signatur är att hela tiden utmana och utvidga portföljen av specialknivar. Den Nya E-Z Out Rescue är ett mycket gott exempel på det. Kniven är designad för att kunna skära igenom vad det än må vara, utan att behöva bekymra sig av att punktera eller skada underlaget man skär mot (t.ex. uppblåsbara enheter eller hud. Denna kniv är således ett utmärkt val för räddnings- och ambulanspersonal som ovärderligt hjälpmedel i allvarliga situationer.
  Detaljer:
  Totallängd: 20,1 cm
  Bladlängd: 8,9 cm
  Vikt: 73 g
  Bladform: Clip Point
  Bladtyp: Helt tandad
  Skaft glasfiberförstärkt nylon

 • Om varumärket

  Ett av världens ledande varumärken för praktiska produkter. Soldater, poliser, brandmän, preppers, snickare, backpackers - alla har de användning för ett multiverktyg någon gång. Förutom multiverktyg har Gerber även knivar, yxor och andra verktyg av högsta kvalitet.

   

  Gerber Legendary Blades startade 1939 då en liten sats handgjorda bestickset som gavs som julklappar har förvandlats till tusentals detaljhandelskonton runt om i världen. 1960 hade Gerber snabbt blivit ett av de mest betrodda, uppskattade och samlade namnen inom knivar.

   

  Gerber är dock inte längre bara ett knivföretag. Multiverktyg, yxor, handsågar, machetes, pannlampor, ficklampor, överlevnadssatser, grävredskap – det här är de nyaste riktningarna som Gerber utforskar med samma standarder för kvalitet och design som informerar deras vördade knivtillverkning.