• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Haley Strategic

Flatpack 2.0 Ranger Green

3 195 kr
{{ price }}
11 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: FLATPACKV2-RG

Med FlatPack som utgångspunkt är nu uppföljaren här; FlatPack 2.

 • Beskrivning

  Med FlatPack som utgångspunkt är nu uppföljaren här; FlatPack 2.0 bibehåller sin kompakta storlek som föredras av många, men nu uppdaterad med egenskaper som tidigare bara återfanns i FlatPack Plus: större öppning och en insida med kardborreytor för modularitet; placera packfickor (säljes separat) av valfri storlek på valfri plats - allt för att passa dig, din uppgift och dina behov. I grund och botten är FlatPack alltjämt en mångsidig stridssäck som håller sig platt mot kroppen är tom – och samtidigt rymmer 10 liter när den är packad och redo för att lösa uppgift; allt tack vare sitt unika expandersystem. Även om den är framtagen för SOF passar den lika bra för civila som söker en kompakt ryggsäck för resan som rymmer laptop/platta upp till 20x30 cm. I sitt minsta läge rymmer FlatPack 2.0 fortfarande 1 liters vattenblåsa och en lång rad mindre saker såsom batterier, light sticks och liknande. I huvudfacket får du plats med en hjälm eller jacka, samtidigt som admin-facket rymmer elektronik och/eller en mindre kikare. Bröstremmen är också uppdaterad för att ge bättre stabilitet och avlasta mer effektivt. Passar bäst till D3CR™ och D3CR-H™ för att skapa en minimal uppdragssäck, EDC och/eller WCS-säck, men även till andra västar och säckar med extern MOLLE.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Upplev exceptionell taktisk överlägsenhet med Haley Strategic – en pionjär inom högpresterande och innovativ taktisk utrustning. Varumärket som är grundat av den erfarna Travis Haley strävar efter att erbjuda användare, både civila och militära, högkvalitativa produkter och träningslösningar som tar vapenhantering och personlig utrustning till nya nivåer.

  Haley Strategic's sortiment inkluderar bärsystem, vapentillbehör, ryggsäckar och andra taktiska tillbehör, alla skapade med fokus på användbarhet, hållbarhet och effektivitet. Varje produkt bär på en dedikation till banbrytande design och funktionalitet, och varumärket har blivit en erkänd kraft inom försvarssamhället.

  Upptäck den överlägsna kvaliteten och prestandan hos Haley Strategic och lyft din taktiska utrustning till en ny standard. Varje produkt är utformad för att möta de krävande behoven hos dem som kräver det bästa inom taktisk utrustning och träning.