• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Magpul

GL Enhanced Magazine Well Glock 19 Gen 3 Black

275 kr
{{ price }}
5 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MAG940-BLK

Magpul GL Enhanced Magazine Well för GLOCK 19 GEN 3 är en högpresterande, specialbyggd Glock-rammagasinbrunn.

 • Beskrivning

  Magpul GL Enhanced Magazine Well för GLOCK 19 GEN 3 är en högpresterande, specialbyggd Glock-rammagasinbrunn. Den utformades för att förbättra och säkerställa positiv journalinsättning i scenarier med hög stress. Dess eleganta och ergonomiska designfunktioner ger också utmärkt döljande och säkerställer minimal utskrift av användarens kläder. Ramp- och kantgeometri möjliggör smidig borttagning av felaktiga eller fasta magasin under omladdning eller omedelbara åtgärdshändelser.

  Magpul GL Enhanced Magazine Well är optimerad för användning med Glock-fabriksmagasin med standardkapacitet, Magpul GL-magasin och en mängd olika eftermarknadsgolvplattor och tillägg som är tillgängliga för båda. De senaste generationerna av Glock-magasin med reducerad kapacitet (10: e) har flera dimensionella skillnader som kan störa alla magasinbrunnar, inklusive Magpul GL Enhanced Magazine Well. Vissa stora eftermarknadsgolvplattor kan också störa.

   

   

  TEKNISKA SPECIFIKATIONER

  Plattform - GLOCK

   

  KOMPATIBILITET

  Passar Gen 3-versioner av: G19, G23, G32, G38

  Kompatibel med Magpul, OEM och de flesta eftermarknadsmagasingolvplattor

  Kompatibel med de vanligaste eftermarknadstidningstilläggen

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.