• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Velocity Systems

Triple 5.56 Swift-Clip™ Placard Ranger Green

995 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: VS-TRIM4PLAC-RG

Triple 5.56 SwiftClip® Placard fungerar tillsammans med SwiftClip®-fästsystem på Velocitys bärselar för att snabbt lägga till tre M4-magasinfickor med en utsida i MOLLE-band. Placarden har invändiga avdelare som skapar tre separata magasinfickor, var och en med justerbar stötkabelhållare med dragflik i vävband.

 • Beskrivning

  Triple 5.56 SwiftClip® Placard fungerar tillsammans med SwiftClip®-fästsystem på Velocitys bärselar för att snabbt lägga till tre M4-magasinfickor med en utsida i MOLLE-band. Placarden har invändiga avdelare som skapar tre separata magasinfickor, var och en med justerbar stötkabelhållare med dragflik i vävband. Placardens baksida har en krok som passar ihop med en ögla på framsidan av en väst eller bärsele. Spännenas höjd från placardens ovansida kan justeras med kardborreband på placardens baksida så att placardens placering på bröstet blir optimal. Plakatets framsida har också två rader med 6 kolumner MOLLE-band. Storlek: 9,75" x 6,5". Allt kardborr- och öglematerial som används är färgmatchande Velcro® Brand Fasteners. Spännena är ITW-Nexus IR och allt material och utförande är 100% tillverkat i USA.

  OBS: Bilderna används som referens, färgen är Ranger Green.

 • Om varumärket

  Velocity Systems och Mayflower Research & Consulting är en sammanslagen kraft som tillhandahåller militären och polisen med de mest effektiva kroppsskydden och bärutrustningen. Velocity Systems grundades 2007 med över 75 års samlad erfarenhet av specialtillverkning av kroppsskydd. De specialiserar sig på specialanpassade kroppsskyddssystem och specialprojekt för nya och framväxande hot. Mayflower Research & Consulting LLC grundades 2005 av en veteran från specialförbanden som började designa lätta, högpresterande taktiska nylonprodukter till yrket medan han fortfarande var i aktiv tjänst i militären. År 2014 förvärvade Velocity Systems Mayflower-varumärket för att ytterligare integrera och förbättra design, produktion och frakt. Mayflowers ursprungliga grundare är fortfarande designern för Mayflower-märkta produkter. Båda företagen har ett starkt fokus på kvalitet och innovation, och de är fast beslutna att tillhandahålla de bästa möjliga produkterna för att skydda dem som tjänar sitt land.