• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Salomon

XA FORCES Jungle Black

2 095 kr
{{ price }}
11 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: L415917-BK_UK 11

Denna lätta, taktiska känga är designad för att trycka hårt under tuffa förhållanden som i djungeln.

Finns i följande färger
 • Beskrivning

  Denna lätta, taktiska känga är designad för att trycka hårt under tuffa förhållanden som i djungeln. Baserad på Salomons ikoniska racing XA PRO 3D, är denna specialkraftsstövel extremt hållbar och förblir stabil i ojämn terräng. Dräneringshålen, minimal stoppning och icke-absorberande tyger gör att stöveln torkar riktigt snabbt. Skorna har förstärkt hållbarhet genom att varje element har förstärkts, från sömmen till mesh, snören och yttersula. Modellen är dränerbar och snabbtorkande med strategiska hål för dränering och minimal stoppning behåller denna sko minimal fukt och torkar snabbt. Du erbjuds avancerad stabilitet genom 3D Advanced-chassit som är designat för traillöpning och styr foten i ojämn terräng och erbjuder bra skydd och stabilitet.
  ___________________________________________________________________________________

  Salomon Forces är en speciellt anpassad produktserie av Salomons mest högpresterande modeller, framtagna efter de krav som ställts av specialförband. Alla ingående material är icke-reflekterande för bästa fältmässighet.

  OBS: Salomon upplevs ofta som små i sina storlekar. Välj därför en större storlek än din normala för bästa passform. Se storleksguiden (bland bilderna) för ytterligare vägledning.

 • Om varumärket

  Salomon Forces produkter

  I FORCES tar Salomon sina erkända modeller och anpassar dem efter de krav som ställs av militär, polis och andra professionella användare. Utmärkt grepp, stabilitet, komfort, hållbarhet och ett komplett skydd mot vädrets makter.