• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Crye Precision

Zip-On Panel Adapter Ranger Green

495 kr
{{ price }}
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: BLC-ZA1-C60

ZIP-ON PANEL ADAPTER möjliggör snabb och enkel fastsättning av ZIP-ON PANELS på LVS™ TACTICAL COVER och andra kompatibla plattbärare.

 • Beskrivning

  ZIP-ON PANEL ADAPTER möjliggör snabb och enkel fastsättning av ZIP-ON PANELS på LVS™ TACTICAL COVER och andra kompatibla plattbärare. De ultrastarka AIRLITE®-banden är utformade för att vävas genom västens befintliga MOLLE-rader och stängs med en integrerad svetsad flik. Tillverkad i USA av amerikanska material.

 • Om varumärket

  Utforska världen av taktisk överlägsenhet med Crye Precision, en banbrytande ledare inom specialiserad militär och taktisk utrustning. Deras varumärke är synonymt med innovation och prestanda, och de erbjuder en omfattande kollektion av stridskläder, bärvästar, hjälmar och taktiska tillbehör av högsta kvalitet.

  Crye Precision är känt för att ständigt driva gränserna för design och teknologi, och deras produkter används av elitsoldater och professionella användare världen över. Vare sig det handlar om överlägsen passform, hållbarhet eller avancerade taktiska funktioner, strävar vi alltid efter att möta och överträffa förväntningarna.

  Upptäck vår kollektion och ta del av den nivå av precision och pålitlighet som definierar Crye Precision. För dem som kräver det bästa i taktisk utrustning är deras varumärke en garanti för överlägsenhet och pålitlighet i varje situation.