• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA
  • Över 20000 produkter

Magpul

DAKA® GRID Organizer for Pelican™ Vault V800

2 595 kr
{{ price }}
3 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: MAG1302-BLK

Magpul's DAKA GRID Organizer är en helt anpassningsbar drop-in organisatorisk lösning som säkrar och skyddar din viktiga utrustning när den förvaras eller transporteras i ditt befintliga hårda fodral.

  • Beskrivning

    Magpul's DAKA GRID Organizer är en helt anpassningsbar drop-in organisatorisk lösning som säkrar och skyddar din viktiga utrustning när den förvaras eller transporteras i ditt befintliga hårda fodral. Speciellt designad för att passa Pelican™ Vault V800 vapenfodral, GRID Organizer är helt omkonfigurerbar för att möta dina lagringsbehov. Individuella paneler och block av expanderad polypropylen (EPP) fästs säkert ihop för att maximera skydd, mångsidighet och användarvänlighet. De kan organiseras för att stödja och immobilisera gevär, optik, ammunition, tillbehör och annan utrustning, och de kan snabbt tas bort och återinstalleras för din nästa laddning. Det lätta GRID-systemet använder kompression för att immobilisera och särskilja din utrustning, håller den stadigt på plats och ger avancerat skydd under transport. Resultatet är mindre rörelse och bättre slagtålighet för din utrustning än du får från nuvarande öppna cellskumalternativ som kan låta din utrustning glida runt inuti ditt fodral under transport. Dessutom absorberar inte GRID:s EPP-smink föroreningar som skum med öppna celler, vilket ger motstånd mot vätske- och kemikalieintrång och mildrar kontaminering av din utrustning. Att rensa upp smuts, kemikalier och vätskor är enkelt med bara en fuktig trasa.

  • Om varumärket

    Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.