• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Breakthrough

GI Field Cleaning Kit

315 kr
{{ price }}
6 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: BRE-BT-GI-AR15
EAN-kod: 850016746351

Vårt Breakthrough Clean Technologies® Military-Style AR-15 Field Cleaning Kit är utformat för enkel användning på skjutbanan och rengör alla M16- och AR-15-varianter.

 • Beskrivning

  Vårt Breakthrough Clean Technologies® Military-Style AR-15 Field Cleaning Kit är utformat för enkel användning på skjutbanan och rengör alla M16- och AR-15-varianter. Detta kit levereras i en kompakt nylonknappväska med ett ALICE-fäste i metall.

 • Om varumärket

  Breakthrough® Clean Technologies representerar en ny era av vapenunderhåll, där rengöring av ditt skjutvapen är snabbare och säkrare än någonsin; detta är valet för dem som vill ha det bästa när det kommer till skötseln av sina skjutvapen och knivar.

   

  Våra lösningsmedel eliminerar mer föroreningar än de flesta ledande vapenrengörare, vilket ger optimal skjutvapenprestanda, säkerhet och användbarhet. Våra smörjmedel ger det ultimata skyddet, tål lätt extrema temperaturer och minimerar frekvensen av nödvändiga applikationer.

   

  Breakthrough® Cleans produkter är också giftfria, ofarliga, fläckfria, luktfria och miljövänliga, så de är säkra för dig, ditt skjutvapen och miljön.