• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

5.11 TACTICAL

Maverick Battle Belt

1 755 kr
{{ price }}
4 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 56664-019_S

Maverick Battle Belt från 5.11 Tactical® är utformat för att ge maximal komfort, stabilitet och tillförlitlighet för dem som kräver den bästa utrustningen för sin plikt. Med en bredd på 1,75" och en ergonomisk kurva ger detta inre/yttre bältessystem exceptionellt stöd och passform.

 • Beskrivning

  Maverick Battle Belt från 5.11 Tactical® är utformat för att ge maximal komfort, stabilitet och tillförlitlighet för dem som kräver den bästa utrustningen för sin plikt. Med en bredd på 1,75" och en ergonomisk kurva ger detta inre/yttre bältessystem exceptionellt stöd och passform. Det inre nylonbältet fästs säkert i det yttre bältet med en ögla, vilket eliminerar obehag och klumpighet som ofta förknippas med dåligt utformade bälten. Det yttre bältet är tillverkat av ett höghållfast TAC-LAM™-laminat ovanpå dubbla nylonband för ökad hållbarhet och säkerhet. Austri Alpin COBRA®-spännena gör det möjligt att snabbt fästa och ta bort spännena utan att kompromissa med bältets integritet. Maverick Battle Belt har vävning upptill och nedtill för att du enkelt ska kunna placera din utrustning, förutom den centrerade laserskurna öppningen som är bäst lämpad för användning med 5.11®:s Flex Pouches. Maverick Battle Belt är det ultimata valet för dig som söker ett bekvämt och pålitligt bälte som fungerar som bäst när det är som viktigast.

 • Om varumärket

  5.11 – Historia

  Byggt från grunden i pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. Allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag – nästan 30 år senare – har 5.11® ett brett produktutbud med bl a ryggsäckar & plattbärare, kläder & kängor, träningskläder, ficklampor, vapenremmar, hölster samt en rad tillbehörsfickor av olika slag för blåljuspersonal, väktare och ordningsvakter, skyttar och alla oss andra som gillar utmaningar. När FBI kom med i bilden 1992 skapades ett starkt band som driver 5.11® än idag, ett band till allmänhetens trygghet och all blåljus- och säkerhetspersonal. 2003 började 5.11 Tactical® utveckla en renodlad produktserie för rättsväsendet. Deras produktutvecklare jobbade axel mot axel med experter inom allmänhetens säkerhet i syfte att skapa utrustning som uppfyller de många krav riktigt folk har. 2012 tog 5.11® ett nytt grepp på funktionella kläder och utrustning för kvinnor och idag har 5.11s damsortiment växt till att inkludera såväl uniformer som kvinnliga alternativ till kläder för träning och dolt bärande.

  5.11 – Utveckling & mentalitet

  Idag växer 5.11® inom outdoor och fitness/träning, och de är fast beslutna att möta dessa nya utmaningar med samma målmedvetenhet och mod som alltid präglat varumärket, liksom utrustning med ett syfte för livets mest krävande uppgifter. Världen är full av okända faktorer och vi kan aldrig förutse vad som kommer att hända härnäst. Men – vi kan förbereda oss mentalt för det och göra medvetna val utifrån det, i kläderna vi bär, utrustningen vi bär med oss och inställningen vi har inom oss. Oavsett om vi är i tjänst eller inte, in- eller utrikes, med eller utan mobilnät; vår inställning är alltid densamma:

  5.11 – Always Be Ready

  "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.