• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Gerber

MP600 multiverktyg spetsnos med hölster Svart

1 355 kr
{{ price }}
9 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: GER-1014021
EAN-kod: 013658075504

En trotjänare som varit med i många år och extremt användarvänlig för dagligt bruk.

 • Beskrivning

  En trotjänare som varit med i många år och extremt användarvänlig för dagligt bruk. Tillverkad i rostfritt svartbelagt stål, med ett otal funktioner. Genomarbetad, solid och funktionell med Gerbers patenterade Singel-Hand Opening Technology. Levereras med hölster.
  Detaljer:
  Totallängd: 16,3 cm
  Längd ihopfälld: 12,5 cm
  Vikt: 252 g
  Material: Rostfritt stål

 • Om varumärket

  Ett av världens ledande varumärken för praktiska produkter. Soldater, poliser, brandmän, preppers, snickare, backpackers - alla har de användning för ett multiverktyg någon gång. Förutom multiverktyg har Gerber även knivar, yxor och andra verktyg av högsta kvalitet.

   

  Gerber Legendary Blades startade 1939 då en liten sats handgjorda bestickset som gavs som julklappar har förvandlats till tusentals detaljhandelskonton runt om i världen. 1960 hade Gerber snabbt blivit ett av de mest betrodda, uppskattade och samlade namnen inom knivar.

   

  Gerber är dock inte längre bara ett knivföretag. Multiverktyg, yxor, handsågar, machetes, pannlampor, ficklampor, överlevnadssatser, grävredskap – det här är de nyaste riktningarna som Gerber utforskar med samma standarder för kvalitet och design som informerar deras vördade knivtillverkning.