• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Crye Precision

Pack Zip-On Panel 2.0 Black

4 595 kr
{{ price }}

Bli notifierad

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Tack för ditt intresse! Du kommer bli notifierad när varan återigen finns i lager i butiken.

Artikelnr: BLC-ZP5-C00

Enkel, mångsidig ryggsäck med dragkedja till bakre platebag och som kan sträckas ut för att rymma viktiga förnödenheter.

 • Beskrivning

  Enkel, mångsidig ryggsäck med dragkedja till bakre platebag och som kan sträckas ut för att rymma viktiga förnödenheter. Flera praktiska inner- och ytterfickor. Strömlinjeformad design som varken är för stor eller för liten. Har en inbyggd ficka för verktyg och två sidofickor för magasin. Kompatibel med CAGE ARMOR CHASSIS™ , CPC™ , AVS™ och JPC™2.0 . Västar säljs separat.

 • Om varumärket

  Utforska världen av taktisk överlägsenhet med Crye Precision, en banbrytande ledare inom specialiserad militär och taktisk utrustning. Deras varumärke är synonymt med innovation och prestanda, och de erbjuder en omfattande kollektion av stridskläder, bärvästar, hjälmar och taktiska tillbehör av högsta kvalitet.

  Crye Precision är känt för att ständigt driva gränserna för design och teknologi, och deras produkter används av elitsoldater och professionella användare världen över. Vare sig det handlar om överlägsen passform, hållbarhet eller avancerade taktiska funktioner, strävar vi alltid efter att möta och överträffa förväntningarna.

  Upptäck vår kollektion och ta del av den nivå av precision och pålitlighet som definierar Crye Precision. För dem som kräver det bästa i taktisk utrustning är deras varumärke en garanti för överlägsenhet och pålitlighet i varje situation.