• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Magpul

Pro700 Fixed Stock–Remington® 700 Short Action BLK

14 625 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: MAG997-BLK

Pro700 Fixed Stock–Remington 700 Short Action är ett kompromisslöst, komplett precisionsgevärschassi för korta Remington 700-åtgärder och andra Remington® 700-fotavtrycksåtgärder.

Finns i följande färger
 • Beskrivning

  Pro700 Fixed Stock–Remington 700 Short Action är ett kompromisslöst, komplett precisionsgevärschassi för korta Remington 700-åtgärder och andra Remington® 700-fotavtrycksåtgärder. Pro 700 kombinerar innovativ teknik, precisionsbearbetning, Mil-Spec-kvalitetsfinish och en omfattande lista med målmedvetna designfunktioner med fullständig justerbarhet för att ge krävande slutanvändare den mest omfattande tillgängliga precisionsgevärsplattformslösningen för äkta out of the box-prestanda.

  Baserat på ett helt aluminiumskelett och klädd i Magpul-polymer för miljökomfort, brusreducering och ergonomi, är Pro 700 också helt ambidextrous. Kan passa både höger- och vänsterhänta åtgärder med det enkla bytet av en bulthållarplatta och QD-slinga svängplatta, även med en vändbar kindstigare, "lefties" har inte "utelämnats".

  Denna fasta lagerversion av Pro 700 uppgraderas enkelt till viklagerversionen med köp och installation av Magpul Pro FHA - Folding Hinge Adapter (MAG999).

  Tillverkad i USA.

   

   

  TEKNISKA SPECIFIKATIONER

  Plattform - Remington 700
  Längd - 32,7 - 34,6 tum.
  Höjd vid buttplatta - 5,2 tum.
  Vikt - 5.4 pund.
  Bredd, max - 1,86 tum.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.