• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

5.11 TACTICAL

Rush 72 Ryggsäck 2.0 Double Tap

1 995 kr
{{ price }}
4 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 56565-026

Den näst största RUSH:en. Med 55liters kapacitet är RUSH72™ 2.0 det självklara valet för uppgifter, terrängvistelser och resor över längre tid. Fyll den med allt nödvändigt och bibehåll ordningen med de totalt 16 olika utrymmena att fördela och förvara utrustning i.

 • Beskrivning

  Den näst största RUSH:en. Med 55liters kapacitet är RUSH72™ 2.0 det självklara valet för uppgifter, terrängvistelser och resor över längre tid. Fyll den med allt nödvändigt och bibehåll ordningen med de totalt 16 olika utrymmena att fördela och förvara utrustning i. Storleken på huvudfacket gör att du enkelt får med dig en laptop om så önskas. 5.11 behöll det bästa från RUSH72™ och utvecklade andra delar för att skapa en av de absolut mest mångsidiga ryggsäckarna. Numera finner du ett fack för dold förvaring som är gripbart utan att öppna säcken, ett fodrat fack för platta/laptop, större fack för solglasögon/mobil och flyttade portar för CamelBak vätskeblåsa. Utvändigt är ryggsäcken redo för infästning av ytterligare fickor och annan utrustning med MOLLE. Ryggsäcken är förberedd för CamelBak/vätskesystem och är en rejäl lösning för den som vill ha mycket med sig, enkelt gripbart när så behövs.

 • Specifikationer
  Volym 55 L
  Vikt 2,4 kg
  Mått 58 x 34 x 22 cm
 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  5.11 – Historia

  Byggt från grunden i pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. Allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag – nästan 30 år senare – har 5.11® ett brett produktutbud med bl a ryggsäckar & plattbärare, kläder & kängor, träningskläder, ficklampor, vapenremmar, hölster samt en rad tillbehörsfickor av olika slag för blåljuspersonal, väktare och ordningsvakter, skyttar och alla oss andra som gillar utmaningar. När FBI kom med i bilden 1992 skapades ett starkt band som driver 5.11® än idag, ett band till allmänhetens trygghet och all blåljus- och säkerhetspersonal. 2003 började 5.11 Tactical® utveckla en renodlad produktserie för rättsväsendet. Deras produktutvecklare jobbade axel mot axel med experter inom allmänhetens säkerhet i syfte att skapa utrustning som uppfyller de många krav riktigt folk har. 2012 tog 5.11® ett nytt grepp på funktionella kläder och utrustning för kvinnor och idag har 5.11s damsortiment växt till att inkludera såväl uniformer som kvinnliga alternativ till kläder för träning och dolt bärande.

  5.11 – Utveckling & mentalitet

  Idag växer 5.11® inom outdoor och fitness/träning, och de är fast beslutna att möta dessa nya utmaningar med samma målmedvetenhet och mod som alltid präglat varumärket, liksom utrustning med ett syfte för livets mest krävande uppgifter. Världen är full av okända faktorer och vi kan aldrig förutse vad som kommer att hända härnäst. Men – vi kan förbereda oss mentalt för det och göra medvetna val utifrån det, i kläderna vi bär, utrustningen vi bär med oss och inställningen vi har inom oss. Oavsett om vi är i tjänst eller inte, in- eller utrikes, med eller utan mobilnät; vår inställning är alltid densamma:

  5.11 – Always Be Ready

  "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.