• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

CAMELBAK

ThermoBak 3.0L S 100oz Mil Spec Crux Long Multicam

1 495 kr
{{ price }}
3 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: CAM-1718901000

En av våra mest pålitliga och välkända minimalistiska ryggsäckar, ThermoBak 3L fortsätter att imponera med uppdaterade funktioner och teknik.

 • Beskrivning

  En av våra mest pålitliga och välkända minimalistiska ryggsäckar, ThermoBak 3L fortsätter att imponera med uppdaterade funktioner och teknik. Den nya reservoaren ger 25% mer vatten per klunk, samtidigt som den är ergonomisk och behåller optimala infraröda reflektionen som den är känd för.

 • Om varumärket

  CamelBak är den ledande leverantören av personliga vätskelösningar för utomhusbruk, rekreation och militär användning. Företagets produkter inkluderar vätskeförpackningar, vätske-/lastförpackningar, vattenrening, återanvändbara flaskor och tillbehör.

  Vi utsätter våra produkter för de mest rigorösa testerna i branschen. Vi vill se till att produktfel inträffar i labbet, inte på fältet.

  CamelBak har byggt upp sitt rykte genom att tillverka produkter som överträffar konsumenternas förväntningar på kvalitet och hållbarhet. 2011 introducerade CamelBak Got Your Bak™ livstidsgaranti för alla reservoarer, ryggsäckar, flaskor och tillbehör.