• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA
  • Över 20000 produkter

Velocity Systems

Crew Neck Range Shirt

995 kr
{{ price }}

Bli notifierad

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Tack för ditt intresse! Du kommer bli notifierad när varan återigen finns i lager i butiken.

Artikelnr: VS-BRC-MC

Crew Neck Range Shirt är en lätt t-shirt som kan användas i varmt väder eller som ett fuktavledande baslager under pansar.

  • Beskrivning

    Crew Neck Range Shirt är en lätt t-shirt som kan användas i varmt väder eller som ett fuktavledande baslager under pansar. Den är ett utmärkt alternativ för arbetslivet eller ett vanligt träningspass. Tröjan är följsam mot kroppen och skärningen är atletisk och rörlig. Materialet består av 83% Nylon och 17% Spandex, bekvämt och snabbtorkande. Crew Neck Range Shirt har inga kuvertfickor på ärmarna. Alla material och allt utförande är 100% tillverkade i USA.

  • Om varumärket

    Velocity Systems och Mayflower Research & Consulting är en sammanslagen kraft som tillhandahåller militären och polisen med de mest effektiva kroppsskydden och bärutrustningen. Velocity Systems grundades 2007 med över 75 års samlad erfarenhet av specialtillverkning av kroppsskydd. De specialiserar sig på specialanpassade kroppsskyddssystem och specialprojekt för nya och framväxande hot. Mayflower Research & Consulting LLC grundades 2005 av en veteran från specialförbanden som började designa lätta, högpresterande taktiska nylonprodukter till yrket medan han fortfarande var i aktiv tjänst i militären. År 2014 förvärvade Velocity Systems Mayflower-varumärket för att ytterligare integrera och förbättra design, produktion och frakt. Mayflowers ursprungliga grundare är fortfarande designern för Mayflower-märkta produkter. Båda företagen har ett starkt fokus på kvalitet och innovation, och de är fast beslutna att tillhandahålla de bästa möjliga produkterna för att skydda dem som tjänar sitt land.