• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA

Plate carrier

Filtrera
Varumärke (0/4 valda)
Sortera
Visa fler

Välkommen till vår värld av överlägsen prestanda med våra Plate carrier

Hos oss hittar du Plate carrier från en rad olika märken som alla står för kvalitet och hållbarhet. Vi har västar för alla behov, från enkla modeller till mer avancerade västar med många funktioner. Våra västar är även tillverkade av robusta material för att motstå slitage.

 

Modularitet och anpassningsbarhet

Våra Plate carriers modularitet och anpassningsbarhet gör den till en perfekt lösning för krävande användare. Avtagbara axelremmar och cummerbund gör det enkelt att anpassa västen till din kroppstyp, och kompatibiliteten med en mängd olika tillbehör gör att du kan skapa en perfekt konfiguration för dina specifika behov.

Komfort och ergonomi

Vårt utbud av Plate carrier är designade för komfort och ergonomi. Den vadderade ryggen och axelremmarna gör den bekväm att använda under längre perioder, och justerbara remmar garanterar optimal passform och stabilitet. Västens lättviktsdesign minimerar belastningen, vilket är en stor fördel vid krävande situationer.

Smarta detaljer

Västen har en rad funktionella detaljer som gör den ännu mer användbar. Ett integrerat handtag underlättar snabb evakuering, inbyggda dragkedjor ger ventilation och en ficka för vätskesystem ser till att du kan hålla dig hydrerad under farten.

 

 

Vanliga frågor om våra Plate carrier:

 

Vilka funktioner har Plate carrier för professionellt bruk?

Terrängs Plate carrier för professionellt bruk är konstruerade för funktionalitet, komfort och hållbarhet. Den modulära designen med MOLLE-system ger flexibilitet, och de slitstarka materialen garanterar långvarig användning. Vadderad komfort och justerbara remmar säkerställer optimal passform. Västarna har integrerade handtag för evakuering, ventilationsdragkedjor, vätskesystemfickor, ID-paneler och fästpunkter för kommunikationsutrustning.

 

Hur skiljer sig vårt utbud av Plate carrier från andra varumärken på marknaden?

Vårt utbud av Plate carrier skiljer sig från andra varumärken genom sin kombination av högkvalitativa material, flexibelt modulärt system och ergonomisk design.

 

Vilka tillbehör finns tillgängliga för Plate carrier?

Terräng erbjuder ett brett utbud av tillbehör, inklusive fickor för verktyg och medicin, fästen, hölster & vätskesystem.