• Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA

Välkommen till Terräng.

Terräng grundades 1991 och är en del av MP-SEC International AB, ett företag som distribuerar kläder och utrustning till svenska myndigheter.

Terräng vänder sig till privatpersoner med intresse för det funktionella och tåliga, både inom- och utomhus. Du trivs i en verklighet som ställer stora krav på kläder och utrustning. Du söker därför det bästa för kärva situationer. Vi har ett brett sortiment av funktionella, taktiska produkter och plagg som bistår dig att lösa uppgift. Vi har utrustning för ett aktivt liv i skog och mark som tilltalar en bred massa av kunder inför vandring, resa, äventyr och/eller jakt.

Ett stort antal av våra kunder är soldater, poliser, väktare och sportskyttar; män och kvinnor som i sin vardag möter en verklighet som ställer stora krav på utrustningen och därför söker det bästa i krävande situationer.

Förutom denna hemsida hittar du Terräng och våra butiker i Stockholm och i Göteborg.

 

Sortiment och varumärken

Hos oss hittar du produkter av högsta kvalitet från ledande leverantörer i branschen. I vårt utbud hittar du allt ifrån kängor, ryggsäckar och skalplagg till utrustning för fält, sjukvård, övning och vapentillbehör, för att bara nämna ett urval av våra drygt 10 000 produkter.

Bland våra varumärken hittar du ett flertal större, etablerade märken som t. ex. ECCO Professional, Salomon Forces, Oakley SI,  Arc’teryx LEAF och 5.11 Tactical – samt fler än 30 andra. Vi håller oss ständigt uppdaterade på vad som händer i branschen för att alltid kunna erbjuda våra kunder den bästa utrustningen som finns på marknaden. Mer Terrängs olika varumärken.

Service & kvalitet

God service och personligt engagemang är Terrängs kännetecken. I våra butiker hittar du alltid kunnig personal som gärna delar med sig av sina produktkunskaper. De bjuder gärna på goda råd och gör sitt yttersta för att du som kund skall bli nöjd. Efter över 25 år i branschen vågar vi slå oss för bröstet och säga att vi har en bredare kunskap om våra kunders utrustningsbehov än de flesta andra. Vi strävar ständigt efter att kunna erbjuda produkter som håller en hög kvalitet, helt enkelt för att vi vill att det du handlar hos oss skall hålla länge.

Miljö

På Terräng älskar och värnar vi om vår natur lika mycket som vi tycker om att vistas i den. Idag är en riktigt bra service och hög kvalitet vårt främsta bidrag i arbetet för en bra miljö. Vi hjälper våra kunder att köpa precis vad de behöver. Vi jobbar också aktivt för att undanröja grundorsaker till problem som kan leda till fler transporter och tillverkning av nya produkter för att ersätta de som inte fungerade som de skulle. Vid sidan om det här så arbetar vi för att minska konsumtionen av plast och söker produkter som är bättre för miljön.

 

Välkommen till Terräng.
Vi har utrustning för uppgiften.