• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA

Välkommen till Terräng.

Terräng grundades 1991 och är en del av MP-SEC International AB (org.nr. 556400–5253). Vi distribuerar utrustning till både myndigheter och privatpersoner. Många av våra kunder är soldater, poliser, väktare och sportskyttar. Våra produkter finner du här på terräng.se. De finns också i vår butik i Västberga, Stockholm. 

Sortiment och varumärken

Terräng vänder sig till dig som vill ha funktionell utrustning. Du ställer krav på kläder, skor och annat som du bär. Vi har ett brett sortiment som möter dina behov. Det är för dig som behöver bra utrustning i tjänsten. Det är också för dig som gillar vandring, resor, äventyr eller jakt.  

Vi levererar produkter från ledande leverantörer i branschen. I vårt utbud finns kängor, ryggsäckar och skalplagg. Vi har även produkter för sjukvård och vapentillbehör. Det är ett urval från våra drygt 10 000 produkter. 

Bland våra varumärken finns Salomon Forces, Snigel Design, Snugpak, Tasmanian Tiger, Camelbak, Oakley SI, Arc’teryx LEAF och 5.11 Tactical – samt fler än 30 andra. Vi håller oss ständigt uppdaterade på vad som händer i branschen. 

Kvalitet och miljö

I våra butiker hittar du alltid kunnig personal. De delar gärna med sig av sina kunskaper så att du köper det du behöver. Vi har både bred och djup kunskap om våra kunders utrustningsbehov. Det är en effekt av att vi bevakar utvecklingen och vad som sker på marknaden. Vår storlek gör också att alla intressanta varumärken vill samarbeta med oss.  

På Terräng värnar vi om naturen lika mycket som vi tycker om att vistas i den. Idag är bra service och hög kvalitet vårt främsta bidrag. Det innebär att du får rätt produkter och inte behöver byta i onödan. Vi jobbar också aktivt för att ha bästa tänkbara förpackningar och minska transporter.  

Vi går regelbundet igenom både vårt sortiment och vårt sätt att arbeta. För att säkerställa vårt arbete är vi både kvalitets- och miljöcertifierade (ISO 9001 och ISO 14001). 

 

Välkommen till Terräng.
Vi har rätt utrustning för uppgiften!