• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA
  • Över 20000 produkter

Skyttetillbehör

Filtrera
Varumärke (0/3 valda)
Sortera
Visa fler

Välkommen till vår värld av överlägsen prestanda med våra skyttetillbehör

En kronograf mäter projektilens hastighet och hjälper dig att finjustera laddningar och beräkna ballistik för mer exakta skott på långa avstånd. En avståndsmätare eliminerar behovet av att gissa avståndet och ger dig exakta skott på alla avstånd. Använd kronografen genom att placera den på skjutbänken bakom målet och skjuta en kula genom den. Avståndsmätaren används genom att rikta den mot målet och trycka på en knapp. Att använda skjutstöd eller benstöd stabiliserar geväret och förbättrar din precision ytterligare, vilket resulterar i ännu mer exakta skott på långa avstånd.

 

Skjutstöd - Öka stabilitet och precision

Skjutstöd är ett tillbehör vid skytte för att öka stabiliteten och precisionen. En bipod är ett skyttstöd med två ben och är ett extremt användbart tillbehör för skyttar som vill förbättra sin stabilitet och precision. Den fästs enkelt under geväret och ger en stabil plattform för skytte, oavsett underlag.

Förläng livstiden på utrustningen

Med hjälp av en GRID Organizer från Magpul kan man transportera vapnet och annan ömtålig utrustning i en skonsam miljö. Att undvika onödigt slitage från transport kommer förlänga livstiden på din utrustning. Se även till att rengöra vapnet, läs mer om hur du rengör vapen här.

 

 

Vanliga frågor om våra skyttetillbehör:

 

Vad skiljer olika avståndsmätare åt?

Olika avståndsmätare skiljer sig åt i teknik, räckvidd, noggrannhet, funktioner och pris. De vanligaste typerna är laser och ultraljud. Laser ger längre räckvidd och högre noggrannhet, men är dyrare. Ultraljud är billigare, men har kortare räckvidd och lägre noggrannhet. Truemiller är den enda avståndsmätaren som är tillåten i tävlingar på grund av sin exakta mätning av vinklar och avstånd, vilket ger tävlande en jämn spelplan.

 

Vad skiljer olika kronografer åt?

Det finns tre typer av kronografer: magnetiska, optiska och radar. Våran Xero C1 är radar och är den mest optimerade varianten, därav kan den vara något dyrare än optiska och magnetiska varianterna.