• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA
  • Över 20000 produkter

Dagsryggsäck

Filtrera
Volym (0/0 valda)
L L
Varumärke (0/4 valda)
Sortera
Visa fler

Välkommen till vår värld av överlägsen prestanda med våra dagsryggsäckar

Tasmanian Tiger och Crye Precision är kända för att enbart använda de bästa materialen och komponenterna i sina dagsryggsäckar. Ryggsäckarna är konstruerade för att klara tuffa förhållanden och ge dig många års användning.

 

Modularitet och anpassningsbarhet

Många av våra dagsryggsäckar har modulära system som gör att du kan anpassa dem efter dina behov. Du kan enkelt lägga till eller ta bort fack och tillbehör för att skapa den perfekta ryggsäcken oavsett om du pendlar till jobbet, vandrar i skogen eller ska ta med dig ryggsäcken på resan.

Komfort och ergonomi

Våra dagsryggsäckar är ergonomiskt utformade för att ge optimal komfort och bärighet. De har vadderade axelremmar, höftbälte och ryggstöd som fördelar vikten jämnt och förhindrar skavsår.

Smarta detaljer

Våra dagsryggsäckar har en mängd smarta detaljer som gör din vardag mer bekväm och effektiv. Du hittar allt från integrerade regnskydd till smarta förvaringslösningar för din utrustning.

 

 

Vanliga frågor om våra dagsryggsäckar:

 

Hur förvarar jag dagsryggsäcken när jag inte använder den?

Förvara ryggsäcken på en torr och mörk plats, gärna hängande på en krok eller galge. Se till att den inte är hopvikt eller komprimerad, då detta kan skada materialet.

 

Hur skiljer sig Tasmanian Tiger och Crye Precision från andra varumärken på marknaden?

Tasmanian Tiger och Crye Precision fokuserar på funktionalitet, komfort och hållbarhet. De använder enbart de bästa materialen och komponenterna, och deras ryggsäckar är konstruerade för att klara tuffa förhållanden.

 

Hur rengör jag ryggsäcken?

Börja med att tömma ryggsäcken och borsta bort smuts och damm. Tvätta sedan ryggsäcken för hand med ljummet vatten och milt tvålmedel. Skölj noggrant och låt ryggsäcken torka helt i luften. Använd inte tvättmaskin eller torktumlare.