• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA
  • Över 20000 produkter

Fängselhållare

Filtrera
Varumärke (0/3 valda)
Sortera
Visa fler

Välkommen till vår värld av överlägsen prestanda med våra fängselhållare

Våra fängselhållare från varumärkena Safariland, Snigel och Vega Holsters är konstruerade med avancerad teknologi och material för att ge ditt fängsel optimalt skydd och säkerhet. Oavsett om du arbetar inom polis- och säkerhetstjänster eller tjänstgör i militären har vi rätt produkt för dig.

Kvalitet och hållbarhet

Våra fängselhållare är tillverkade av högkvalitativa och slitstarka material för att säkerställa långvarig användning och pålitlighet under alla förhållanden. Vi strävar efter att erbjuda produkter som klarar de mest krävande miljöer.

Säkerhet och ergonomi

Fängselhållarna är designade med både säkerhet och ergonomi i åtanke. De erbjuder enkel åtkomst till fängseln samtidigt som de sitter bekvämt och säkert på bältet, vilket minimerar obehag och maximerar effektiviteten i fält.

Användningsområden

Våra fängselhållare är perfekta för användning inom polis- och säkerhetstjänster, militären och annan professionell användning där snabb och säker åtkomst till fängsel är nödvändig.

Smarta detaljer

Med smarta detaljer som snabböppnande låsmekanismer och justerbara fästen erbjuder våra fängselhållare maximal funktionalitet. Varje detalj är noggrant utformad för att underlätta snabb och säker användning.

 

Vanliga frågor om våra fängselhållare

Vilka material används i era fängselhållare?

Våra fängselhållare är tillverkade av slitstarka material som nylon, läder och polymer för att säkerställa hållbarhet och långvarig användning.

Passar era fängselhållare alla typer av fängsel?

Ja, våra fängselhållare är designade för att passa de flesta standardfängsel på marknaden. De är justerbara och flexibla för att passa olika modeller.

Är era fängselhållare bekväma att bära?

Ja, våra fängselhållare är ergonomiskt utformade för att sitta bekvämt på bältet och minimera obehag under långvarig användning.

Har era fängselhållare snabböppnande funktioner?

Ja, våra fängselhållare är utrustade med snabböppnande låsmekanismer som gör att du snabbt och enkelt kan komma åt dina fängsel när det behövs.