• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA

Militär

Välkommen till vår värld av överlägsen prestanda med våra militär ryggsäckar

Tasmanian Tiger och Snigel är kända för att enbart använda de bästa materialen och komponenterna i sina militär ryggsäckar. Ryggsäckarna är konstruerade för att klara tuffa förhållanden och ge dig många års användning.

 

Modularitet och anpassningsbarhet

Många av våra militär sryggsäckar har modulära system som gör att du kan anpassa dem efter dina behov. Du kan enkelt lägga till eller ta bort fack och tillbehör för att skapa den perfekta ryggsäcken för din nästa expedition.

Komfort och ergonomi

Våra militär ryggsäckar är ergonomiskt utformade för att ge optimal komfort och bärighet. De har vadderade axelremmar, höftbälte och ryggstöd som fördelar vikten jämnt och förhindrar skavsår.

Smarta detaljer

Våra militär ryggsäckar har en mängd smarta detaljer som gör din expedition mer bekväm och effektiv. Du hittar allt från integrerade regnskydd till smarta förvaringslösningar för din utrustning.

 

 

Vanliga frågor om våra militär ryggsäckar:

 

Hur förvarar jag ryggsäcken när jag inte använder den?

Förvara ryggsäcken på en torr och mörk plats, gärna hängande på en krok eller galge. Se till att den inte är hopvikt eller komprimerad, då detta kan skada materialet.

 

Hur skiljer sig Tasmanian Tiger och Snigel från andra varumärken på marknaden?

Tasmanian Tiger och Snigel fokuserar på funktionalitet, komfort och hållbarhet. De använder enbart de bästa materialen och komponenterna, och deras ryggsäckar är konstruerade för att klara tuffa förhållanden.

 

Hur rengör jag militär ryggsäcken?

Börja med att tömma ryggsäcken och borsta bort smuts och damm. Tvätta sedan ryggsäcken för hand med ljummet vatten och milt tvålmedel. Skölj noggrant och låt militär ryggsäcken torka helt i luften. Använd inte tvättmaskin eller torktumlare.