• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Gerber

Epic Black

595 kr
{{ price }}
3 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: GER-1013924
EAN-kod: 013658115644

Epic Black är kompakt i storleken och ger en robust känsla.

 • Beskrivning

  Epic Black är kompakt i storleken och ger en robust känsla. Det finns en flasköppnare och den trubbiga spetsen är perfekt för alla campare för att kunna laga mat utan svårigheter. Den vändbara fickklämman är utformad för att kunna växla mellan att bära den på höger eller vänster sida.

 • Om varumärket

  Ett av världens ledande varumärken för praktiska produkter. Soldater, poliser, brandmän, preppers, snickare, backpackers - alla har de användning för ett multiverktyg någon gång. Förutom multiverktyg har Gerber även knivar, yxor och andra verktyg av högsta kvalitet.

   

  Gerber Legendary Blades startade 1939 då en liten sats handgjorda bestickset som gavs som julklappar har förvandlats till tusentals detaljhandelskonton runt om i världen. 1960 hade Gerber snabbt blivit ett av de mest betrodda, uppskattade och samlade namnen inom knivar.

   

  Gerber är dock inte längre bara ett knivföretag. Multiverktyg, yxor, handsågar, machetes, pannlampor, ficklampor, överlevnadssatser, grävredskap – det här är de nyaste riktningarna som Gerber utforskar med samma standarder för kvalitet och design som informerar deras vördade knivtillverkning.