• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

5.11 TACTICAL

Holster Shirt

925 kr
{{ price }}

Bli notifierad

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Tack för ditt intresse! Du kommer bli notifierad när varan återigen finns i lager i butiken.

Artikelnr: 40011-019

Holster Shirt är en revolutionerande skjorta som är perfekt för alla som behöver bära eller dölja sin utrustning på ett säkert och diskret sätt.

 • Beskrivning

  Holster Shirt är en revolutionerande skjorta som är perfekt för alla som behöver bära eller dölja sin utrustning på ett säkert och diskret sätt. Med den inbyggda pistolhölsterfickan kan du bära din pistol säkert och enkelt. Fickan är designad för att passa de flesta standardpistoler och har ett säkert lås för att förhindra oavsiktligt utlösande. Förutom pistolhölsterfickan har skjortan flera andra fickor för förvaring av tillbehör och utrustning. Dessa fickor är strategiskt placerade för att vara lättåtkomliga när du behöver dem. Holster Shirt är tillverkad av högkvalitativa material som är både bekväma och hållbara. Den har en avslappnad passform som ger dig rörelsefrihet under hela dagen. Skjortan har ett andningsaktivt material som hjälper till att reglera kroppstemperaturen och hålla dig sval och bekväm, även under intensiv fysisk aktivitet.

 • Om varumärket

  5.11 – Historia

  Byggt från grunden i pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. Allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag – nästan 30 år senare – har 5.11® ett brett produktutbud med bl a ryggsäckar & plattbärare, kläder & kängor, träningskläder, ficklampor, vapenremmar, hölster samt en rad tillbehörsfickor av olika slag för blåljuspersonal, väktare och ordningsvakter, skyttar och alla oss andra som gillar utmaningar. När FBI kom med i bilden 1992 skapades ett starkt band som driver 5.11® än idag, ett band till allmänhetens trygghet och all blåljus- och säkerhetspersonal. 2003 började 5.11 Tactical® utveckla en renodlad produktserie för rättsväsendet. Deras produktutvecklare jobbade axel mot axel med experter inom allmänhetens säkerhet i syfte att skapa utrustning som uppfyller de många krav riktigt folk har. 2012 tog 5.11® ett nytt grepp på funktionella kläder och utrustning för kvinnor och idag har 5.11s damsortiment växt till att inkludera såväl uniformer som kvinnliga alternativ till kläder för träning och dolt bärande.

  5.11 – Utveckling & mentalitet

  Idag växer 5.11® inom outdoor och fitness/träning, och de är fast beslutna att möta dessa nya utmaningar med samma målmedvetenhet och mod som alltid präglat varumärket, liksom utrustning med ett syfte för livets mest krävande uppgifter. Världen är full av okända faktorer och vi kan aldrig förutse vad som kommer att hända härnäst. Men – vi kan förbereda oss mentalt för det och göra medvetna val utifrån det, i kläderna vi bär, utrustningen vi bär med oss och inställningen vi har inom oss. Oavsett om vi är i tjänst eller inte, in- eller utrikes, med eller utan mobilnät; vår inställning är alltid densamma:

  5.11 – Always Be Ready

  "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.