• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA
  • Över 20000 produkter

Snigel

50L Mission Backpack 2.0 Grå

4 430 kr
{{ price }}
6 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: 29-00160B-09

50L Mission Backpack är nu uppdaterad. Bland uppdateringarna ses Snigels nya Herma-spänne, ett spänne med hona/hane i ett och samma format. Detta gör det möjligt att koppla ihop var som helst, utan att behöva jaga "rätt" motpart bland alla spännen. Insidan är subtilt ljusare för att du lättare skall finna vad du söker, utan att för den sakens skull lysa upp hela kommunen och därmed röja din/gruppens position.

  • Beskrivning

    50L Mission Backpack är nu uppdaterad. Bland uppdateringarna ses Snigels nya Herma-spänne, ett spänne med hona/hane i ett och samma format. Detta gör det möjligt att koppla ihop var som helst, utan att behöva jaga "rätt" motpart bland alla spännen. Insidan är subtilt ljusare för att du lättare skall finna vad du söker, utan att för den sakens skull lysa upp hela kommunen och därmed röja din/gruppens position. På insidan återfinns även upphängning för vätskesystem/CamelBak. I övrigt är det en klassisk ryggsäck med topplock i lagom storlek, utformad till att matcha ryggradens naturliga krökning. Topplocket är avtagbart och kan användas som fristående ryggsäck/flerbruksficka av det större snittet. Dragkedja och inre förvaring samt elastisk snogg på toppen. Säcken har rullförslutning i snölåset som håller snö och smuts på utsidan. Axelbanden är vadderade för komfort och viktfördelning, bröstrem en självklarhet. Ramen av aluminium är stadig men samtidigt flexibel för följsamhet i rörelsen. På utsidan har säcken MOLLE, där du kan montera ytterligare fickor. Större sidofickor (säljes separat) kan fästas på ryggsäcken med dragkedja. Hjälm-/utrustningshållare/stuv finns som en dold resurs i säcken, lätt att ta fram vid behov. Det vadderade avbärarbältet har MOLLE för montering av ytterligare fickor. Kan även användas separat som fristående strids-/utrustningsbälte. Avbärarbältet kan justeras i höjd för bästa, personliga anpassning av ergonomin.

  • Om varumärket

    Snigel är ett svenskt företag vars primära fokus är utveckling och produktion av högkvalitativ bärutrustning samt kläder för trygg och bekväm användning. Snigel erbjuder produkter lämpliga för sjukvårdare, militär, säkerhetspersonal och polis.