• Leverans 1-3 dagar
  • Betala med SVEA

Safariland

6004 Glock 17, 22 STX Black

2 495 kr
{{ price }}
8 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: 6004-83-121

Safariland Model 6004 Tactical hölster är byggt för komfort såväl som funktionalitet. Detta taktiska hölster har det roterande huvsystemet Self Locking System (SLS™) som är så väl lämpat för de taktiska situationer som uppstår idag.

  • Beskrivning

    Safariland Model 6004 Tactical hölster är byggt för komfort såväl som funktionalitet. Detta taktiska hölster har det roterande huvsystemet Self Locking System (SLS™) som är så väl lämpat för de taktiska situationer som uppstår idag. Huvan på modell 6004 kan endast frigöras genom att samtidigt tryckas nedåt och roteras framåt och blir faktiskt säkrare när den trycks uppåt. Hölstrets STX Tactical-finish är robust och skyddar vapnet mot repor, skrapmärken och bucklor. Gjutna siktesskenor och mjuk SafariSuede™ skyddar vapnets sikte och finish. En speciell egenskap hos modell 6004 är den dubbla benremmen och benskyddet. Dessa två funktioner kombinerade ger samma komfort och stabilitet i hölsterpositionen på benet. SLS ger ett smidigare drag med en enda rörelse och bättre skydd mot försök att ta vapnet. Värmeformad SAFARILAMINATE™-konstruktion skyddar handeldvapen och sikten
    Standard dubbel benrem och benskydd med monteringshål för extra tillbehör.

  • Om varumärket

    Safariland är en amerikansk tillverkare av hölster och magasinshållare som förser myndigheter och skyttar världen över med produkter som gör deras jobb lättare och säkrare. Deras hölster finns anpassade för en stor mängd olika handeldvapen.