• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Crye Precision

AirLite Covertible Chest Rig MultiCam

4 195 kr
{{ price }}
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: ALT-CN1-C02

AIRLITE CONVERTIBLE CHEST RIG är en lätt multifunktionell plattform designad för maximal flexibilitet, viktbesparing och packbarhet.

 • Beskrivning

  AIRLITE CONVERTIBLE CHEST RIG är en lätt multifunktionell plattform designad för maximal flexibilitet, viktbesparing och packbarhet. På knappt ett halv kilo erbjuder västen en mängd olika konfigurationsalternativ för att passa olika operativa behov. Frontpanelen kan fästas på den medföljande axelselen eller på framsidan av en väst med hjälp av det medföljande snabbfästet. 

 • Om varumärket

  Utforska världen av taktisk överlägsenhet med Crye Precision, en banbrytande ledare inom specialiserad militär och taktisk utrustning. Deras varumärke är synonymt med innovation och prestanda, och de erbjuder en omfattande kollektion av stridskläder, bärvästar, hjälmar och taktiska tillbehör av högsta kvalitet.

  Crye Precision är känt för att ständigt driva gränserna för design och teknologi, och deras produkter används av elitsoldater och professionella användare världen över. Vare sig det handlar om överlägsen passform, hållbarhet eller avancerade taktiska funktioner, strävar vi alltid efter att möta och överträffa förväntningarna.

  Upptäck vår kollektion och ta del av den nivå av precision och pålitlighet som definierar Crye Precision. För dem som kräver det bästa i taktisk utrustning är deras varumärke en garanti för överlägsenhet och pålitlighet i varje situation.