• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA
 • Över 20000 produkter

Velocity Systems

BOSS Rugby shirt

1 195 kr
{{ price }}
2 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: VS-BR-BK_S

BOSS Rugby är en lätt kortärmad tröja med rugby inspirerad design, som kan användas vid varmt väder eller som ett fukthanterande baslager under uniform.

 • Beskrivning

  BOSS Rugby är en lätt kortärmad tröja med rugby inspirerad design, som kan användas vid varmt väder eller som ett fukthanterande baslager under uniform. Tröjan är följsam mot kroppen och materialet är bekvämt och snabbtorkande. Det finns två kuvertfickor på ärmarna. Tröjan har inbyggt UV-skydd där skyddet uppmätts till UVA: 97,98% och UVB: 98,84%. Tillverkad av 83% nylon samt 17% spandex. Alla material och allt utförande är 100% tillverkade i USA.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om varumärket

  Velocity Systems och Mayflower Research & Consulting är en sammanslagen kraft som tillhandahåller militären och polisen med de mest effektiva kroppsskydden och bärutrustningen. Velocity Systems grundades 2007 med över 75 års samlad erfarenhet av specialtillverkning av kroppsskydd. De specialiserar sig på specialanpassade kroppsskyddssystem och specialprojekt för nya och framväxande hot. Mayflower Research & Consulting LLC grundades 2005 av en veteran från specialförbanden som började designa lätta, högpresterande taktiska nylonprodukter till yrket medan han fortfarande var i aktiv tjänst i militären. År 2014 förvärvade Velocity Systems Mayflower-varumärket för att ytterligare integrera och förbättra design, produktion och frakt. Mayflowers ursprungliga grundare är fortfarande designern för Mayflower-märkta produkter. Båda företagen har ett starkt fokus på kvalitet och innovation, och de är fast beslutna att tillhandahålla de bästa möjliga produkterna för att skydda dem som tjänar sitt land.