•   Just nu har vi lite längre leveranstider än normalt på grund av inventering. Tack för er förståelse!

Arc'teryx LEAF

Cold WX Bottom AR (Wool) Gen 2 Svart, L

1 259 kr
{{ price }}
6 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: ARC-25793_BK-L
EAN-kod:: 686487460577

Förstklassigt baslager.

 • Köpinformation Arc'teryx LEAF
  Arc'teryx har tagit ett beslut om att alla LEAF-produkter framöver endast skall säljas till polisiärt och militärt anställda i myndighet och som kan styrka sin identitet och anställning (kontrakterad HV-personal räknas dit).

  Vi beklagar det merarbete detta kan innebära för dig som kund, men vi följer Arc'teryx beslut i detta. Vid köp i butik och webb måste du kunna styrka din anställning på respektive myndighet.

  Read this information in English
 • Beskrivning

  Förstklassigt baslager.

  Cold WX Bottom AR reglerar kroppstemperaturen i kallt väder genom att transportera bort oönskad fukt, vilket bidrar till önskad värme.

  Naturlig merinoull har egenskaper som förebygger dålig lukt och behåller värmen, även när plagget är fuktigt. Plagget är framtaget med Nylon Core Spun Technology, vilket ger ökad styrka och tålighet. Grenen är medvetet sydd för att tillåta maximal rörelsefrihet.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Arc'teryx LEAF (Law Enforcement and Armed Forces) är en egen avdelning hos Arc'teryx – marknadens ledare för kvalitativ utrustning och kläder för de mest krävande väder och uppgifter. Precis som professionella äventyrare vill både militär personal och poliser ha utrustning som aldrig sviker. Produkter från Arc’teryx LEAF är effektiva, tåliga och utvecklade för att öka verkan.