•   Just nu har vi lite längre leveranstider än normalt på grund av inventering. Tack för er förståelse!

Arc'teryx LEAF

Cold WX Hoody LT gen2 Svart, XXL

4 399 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: ARC-23689_BK-XXL

Förläng ditt stridsvärde i kylan.

 • Köpinformation Arc'teryx LEAF
  Arc'teryx har tagit ett beslut om att alla LEAF-produkter framöver endast skall säljas till polisiärt och militärt anställda i myndighet och som kan styrka sin identitet och anställning (kontrakterad HV-personal räknas dit).

  Vi beklagar det merarbete detta kan innebära för dig som kund, men vi följer Arc'teryx beslut i detta. Vid köp i butik och webb måste du kunna styrka din anställning på respektive myndighet.

  Read this information in English
 • Beskrivning

  Förläng ditt stridsvärde i kylan.

  Extremt lätt, vindtät och fodrad jacka med dito huva att bära när du löser uppgift kyliga dagar och nätter.

  Nytt i Gen 2: Climashield®. Den stora skillnaden mellan Cold WX Hoody LT Gen 1 & Gen 2 syns inte, utan återfinns i dess foder som uppdaterats från Coreloft™ till Climashield®.

  Climashield® är extremt lätt och håller kroppsvärmen på topp. Jackan är lätt att komprimera/packa och återfår både form och funktionalitet inom ett par sekunder. Skalet skyddar mot vind och nederbörd samtidigt som den är utformad för maximal rörelsefrihet och komfort.

  Utvecklingen går hela tiden framåt, och Climashield® är snäppet bättre när det kommer till "hållbar värme". Bättre materialegenskaper som tål mer – oavsett om du tänker antal timmar i tjänst, antal tvättar, antal ned- och uppackningar ur väska.

  Climashield® håller värmen och formen bättre än någonsin – även i fuktig väderlek – tack vare längre och ihåliga fibrer. Resultatet: mer värme i samma vikt, över längre tid.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Arc'teryx LEAF (Law Enforcement and Armed Forces) är en egen avdelning hos Arc'teryx – marknadens ledare för kvalitativ utrustning och kläder för de mest krävande väder och uppgifter. Precis som professionella äventyrare vill både militär personal och poliser ha utrustning som aldrig sviker. Produkter från Arc’teryx LEAF är effektiva, tåliga och utvecklade för att öka verkan.