•   Just nu har vi lite längre leveranstider än normalt på grund av inventering. Tack för er förståelse!

Arc'teryx LEAF

Cold WX Jacket LT Gen 2 Ranger Green, M

3 999 kr
{{ price }}
1 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: ARC-23687_RG-M

Lös uppgift, även i sträng kyla.

 • Köpinformation Arc'teryx LEAF
  Arc'teryx har tagit ett beslut om att alla LEAF-produkter framöver endast skall säljas till polisiärt och militärt anställda i myndighet och som kan styrka sin identitet och anställning (kontrakterad HV-personal räknas dit).

  Vi beklagar det merarbete detta kan innebära för dig som kund, men vi följer Arc'teryx beslut i detta. Vid köp i butik och webb måste du kunna styrka din anställning på respektive myndighet.

  Read this information in English
 • Beskrivning

  Lös uppgift, även i sträng kyla.

  Cold WX Jacket LT är en extremt lätt, varm och vindtät jacka att bära när du löser uppgift kyliga dagar och nätter. Nytt i Gen 2 är fodret, där Arc'teryx LEAF gått från Coreloft till Climashield för ett ännu bättre förhållande mellan plaggets vikt och effekt.

  Jackan är enkel att komprimera/packa och återfår inom ett par sekunder sin form och funktionalitet från att ha varit nedpackad. Skalet skyddar mot vind och nederbörd samtidigt som jackan är utformad för maximal rörelsefrihet och komfort.

 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension:

  För att skicka en recension måste du vara inloggad.

 • Om tillverkaren

  Arc'teryx LEAF (Law Enforcement and Armed Forces) är en egen avdelning hos Arc'teryx – marknadens ledare för kvalitativ utrustning och kläder för de mest krävande väder och uppgifter. Precis som professionella äventyrare vill både militär personal och poliser ha utrustning som aldrig sviker. Produkter från Arc’teryx LEAF är effektiva, tåliga och utvecklade för att öka verkan.