• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Mechanix

ColdWork Peak

749 kr
{{ price }}
6 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: CWKPK-58-GR/B_S

ColdWork Peak-handskar med PrimaLoft® Gold 100g-isolering

 • Beskrivning

  När det finns arbete på toppen, sträck dig efter ColdWork Peak-handskar med PrimaLoft® Gold 100g-isolering och en vattentät barriär. Peak är konstruerad med en vattenavvisande SoftShell-ytter inklusive en robust 5 mm vadderad knog för slagskydd medan du arbetar. Handflatan har Armortex® vattentåligt grepp och pekskärmskompatibelt pekfinger.

 • Om varumärket

  Utrustning handlar om förtroende, att kunna lita på att den lever upp till ens förväntningar. Mechanix och deras engagemang i skyddshandskar har belönats med förtroendet från miljontals kunder, världen över. Det är ett engagemang grundat i anatomisk design, industriledande material och tekniker samt rigorösa produkttester. Ett engagemang som ser bortom konventionella idéer med ambitionen att skapa avancerade verktyg för hårt arbetande händer.

   

  The Original® såg dagens ljus 1991; en idé från en mekaniker som revolutionerade en hel yrkeskår. Drillade mekaniker och depåmän vid Daytona 500 med Mechanix på händerna såg till att verksamheten tog fart. Några årtionden senare har de växt över motorsportens gränser och återfinns nu även inom byggbranschen, i gruvarbete, på oljefält, i industrier, i verkstäder, hos hobbyverksamheter samt inom försvar & säkerhet.

  Mechanix – the tool that fits like a glove.