• På grund av högt tryck har vi längre leveranstider än normalt (ca. 5–7 arbetsdagar)

Magpul

DAKA® Lite Pouch, Medium Black

285 kr
{{ price }}
15 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}
Artikelnr: MPL-MAG1244_BLK
EAN-kod: 840815128335

Det senaste tillskottet till populära DAKA-serie, Medium DAKA Lite Pouch, designades för att vara lätt och mycket packbar samtidigt som den behöll styrkorna hos ursprungliga DAKA-påsar.

  • Beskrivning

    Det senaste tillskottet till populära DAKA-serie, Medium DAKA Lite Pouch, designades för att vara lätt och mycket packbar samtidigt som den behöll styrkorna hos ursprungliga DAKA-påsar. DAKA Lite-serien är tillverkad av ett lättare, mer flexibelt nylonmaterial och är avsedd att användas där du behöver flexibilitet och viktbesparingar jämfört med en mer strukturerad lagringslösning.

    Medium DAKA Lite Pouch är tänkt att bära allt från elektronik till nödutrustning och packas enkelt i större förvaringsbehållare som ditt dagpaket, jaktväska eller reseduffel. Den mångsidiga designen gör DAKA Lite Pouch perfekt för backpacking, camping, cykling, jakt och lättviktsfordon. De RF-svetsade sömmarna på den 70D TPU-belagda nylonen håller vikten nere utan att ge upp styrkan. Magpul-präglad formsprutad dragkedja är lätt att lokalisera och manipulera och karbinhakens fästpunkter gör det enkelt och effektivt att säkra påsar. DAKA Lite Pouch är viktig utrustning när det är viktigt för din framgång att spara vikt.

  • Om varumärket

    Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Målet är att producera utrustning i högsta standard med optimal passform och funktion. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.