• Leverans 1-3 dagar
 • Betala med SVEA

Snigel

Dold dubbelsidig utrustningssele -11

1 230 kr
{{ price }}
5 Finns i lager
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}
Artikelnr: 15-00492-BK

Smidig utrustningsele i låg profil som ger bra förvaringsmöjligheter. På axelselen kan du fästa dina vanliga fickor och hölster eller vända dem upp och ner och använda de integrerade, elastiska påsarna för att förvara din utrustning.

 • Beskrivning

  Smidig utrustningsele i låg profil som ger bra förvaringsmöjligheter. På axelselen kan du fästa dina vanliga fickor och hölster eller vända dem upp och ner och använda de integrerade, elastiska påsarna för att förvara din utrustning. Enkelt att förvara allt från kommunikationsutrustning, batong, tårgasspray, en ficklampa till andra föremål som krävs. Selen är liten samt tunn och bärs så att den inte syns när du använder en öppen jacka eller skjorta. Sidoremmarna och bältesremmarna avlastar trycket från nacken. Du kan placera all din utrustning i selen istället för i dina byx- och jackfickor. All din utrustning kommer att förvaras på ett ställe och är lättillgängliga. På axelremmen kan även en mikrofon fästas.

  Mått:
  Två plates med måtten 18x18 cm

 • Om varumärket

  Snigel är ett svenskt företag vars primära fokus är utveckling och produktion av högkvalitativ bärutrustning samt kläder för trygg och bekväm användning. Snigel erbjuder produkter lämpliga för sjukvårdare, militär, säkerhetspersonal och polis.